Marcelina Zwolińska i Dominika Skarbek
1.Gdzie pracowałyście?
w zakładzie La Perla w Córdobie
2. Czym się zajmowałyście?
Zajmowałyśmy się produkcją mięsnych wyrobów garmażeryjnych. Każdego dnia ważyłyśmy polędwiczki następnie nadziewałyśmy je na wykałaczki i pakowałyśmy na tacki. Kontrolowałyśmy datę ważności wyrobów w magazynach pod kątem zgodności z podanymi informacjami na etykietach.
3.Jakie były relacje z pracodawcą?
W zakładzie panowała bardzo miła atmosfera, pracownicy przyjaźnie się do nas odnosili, pytali o zwyczaje i tradycje panujące w Polsce.
4. Jak wspominacie projekt?
Projekt był bardzo ciekawym doświadczeniem. Zbudował u nas większą pewność siebie i otwartość na ludzi o innej kulturze i religii. Nauczyłyśmy się większej odpowiedzialności i samodzielności.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz