27 kwietnia 2017

Poznajcie nas!

Marcelina Zwolińska i Dominika Skarbek

1.Gdzie pracowałyście?

w zakładzie La Perla w Córdobie

2. Czym się zajmowałyście?

Zajmowałyśmy się produkcją mięsnych wyrobów garmażeryjnych. Każdego dnia ważyłyśmy polędwiczki następnie nadziewałyśmy je na wykałaczki i pakowałyśmy na tacki. Kontrolowałyśmy  datę ważności wyrobów w magazynach pod kątem zgodności z podanymi  informacjami na etykietach.

3.Jakie były relacje z pracodawcą?

W zakładzie panowała bardzo miła atmosfera, pracownicy przyjaźnie się do nas odnosili, pytali o zwyczaje i tradycje panujące w Polsce.

4. Jak wspominacie projekt?

Projekt był bardzo ciekawym doświadczeniem. Zbudował u nas większą pewność siebie i otwartość na ludzi o innej kulturze i religii. Nauczyłyśmy się większej odpowiedzialności i samodzielności. 




Brak komentarzy:

Prześlij komentarz