2 marca 2017

Poznajcie nas!


 Agata Kuliberda, Katarzyna Łabuz, Zuzannna Pawlak, Agata Grysiak, Sandra Starszak oraz Angelika Twaróg. 

 
     Gdzie pracowałyście? 
Carrezas Califa w Córdobie

Czym się zajmowałyście?
W naszym zakładzie zajmowałyśmy się: odmierzaniem słodu jęczmiennego i chmielu zgodnie z recepturą , gotowaniem brzeczki w kotłach warzelnych, filtrowaniem brzeczki i mieszaniem z wodą w kadzi fermentacyjnej, odważaniem dekstryny do określonej liczby gram w celu zachowania barwy piwa, obsługą dozownicy sześciostrumieniowej i kapslownicy oraz etykietowaniem wyrobów gotowych.

Jaka atmosfera panowała w miejscu pracy? Jak byłyście traktowane przez opiekuna?
Atmosfera w zakładzie była przyjazna, jak i nasze nastawienie do powierzonych nam zadań co było zasługą osób zarządzających, ponieważ byli to ciepli ludzie. Każdy w zakładzie był w stanie zaoferować nam pomoc, więc mogłyśmy zawsze na nich liczyć.

4  Jak wspominacie projekt?
Tak dobre relacje sprawiły, że mogłybyśmy nazwać ich naszymi przyjaciółmi co potwierdzają łzy na policzkach przy żegnaniu się z pracownikami. Każda z nas, chciałaby tam powrócić.



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz